Sådan lægger du flot makeup til hverdag

Det behøver ikke at være svært at lægge makeup. Du kan sagtens lægge en flot makeup, selvom du ikke er en professionel makeup artist. Det handler om at finde de produkter, der passer bedst til dig, og om at lægge makeuppen på en måde, der passer til din hudtype. Med et par gode produkter og lidt øvelse kan du sagtens lægge en flot makeup, selvom du ikke er en professionel makeup artist.

Vælg de rette produkter

Det er vigtigt at vælge de rette makeupprodukter. Du skal vælge produkter, der passer til din hudtype. Hvis du har f.eks. sensitiv hud, så skal du vælge produkter, der ikke indeholder for mange kemikalier. Hvis du har tør hud, så skal du vælge produkter, der er fugtgivende. Det er dog ikke altid let at finde ud af, hvilke produkter, der er bedst for dig. Derfor kan det være en god idé at gå til en professionel makeup artist og få vejledning til, hvilke produkter, der passer bedst til din hudtype.

Vælg den rette foundation

Det er også vigtigt at vælge den rette foundation. Foundation er det produkt, der dækker mest af dit ansigt. Derfor skal det være en foundation, der passer til din hudtype. Hvis du har f.eks. tør hud, så skal du vælge en foundation, der er fugtgivende. Det er dog ikke altid let at finde ud af, hvilken type foundation, der er bedst for dig. Derfor kan det være en god idé at gå til en professionel makeup artist og få vejledning til, hvilken foundation, der passer bedst til din hudtype.

Brug et spejl med indbygget lys

Når du skal lægge makeup, så er det vigtigt, at du kan se, hvad du laver. Derfor er spejle med indbygget lys en rigtig god idé. Et spejl med indbygget lys gør det nemmere for dig at se, hvad du laver, og det gør det også nemmere for dig at lægge makeuppen, så det ser naturligt ud.