Sådan skaber du plads til dine sko

Er din skosamling vokset sig større og større over det seneste stykke tid, og er det pludselig begyndt at knibe med pladsen til dem? Så er du landet det helt rette sted. I denne guide får du en række gode tips og tricks til, hvordan du nemt kan skabe plads til alle dine sko.

Ryd op i alle dine sko

Er det ved at være et godt stykke tid siden, du sidst har ryddet ud i din store samling af sko? Så er det altså et rigtig godt sted at starte, hvis din skosamling er begyndt at hobe sig op. Alle de sko som du ikke længere kan passe, eller som du ikke længere bryder dig om, dem kan du med fordel sælge videre eller donere til et velgørende formål. Ved at rydde op i din skosamling og kun have sko, du rent faktisk går med, er der pludselig meget mere plads.

Køb nye sko – med omtanke

Det nytter ikke noget at rydde ud i dine sko, hvis du går ud og køber en masse nye, der blot kommer til at samle støv på skohylden. Derfor er det vigtigt, du tænker dig om, inden du køber et nyt par sko. Har du virkelig brug for dem, og har du i sinde at gå med dem?

Du bør også tænke dig om, når du køber sko til dine børn. Skal deres skosamling være fuldendt, bør den bestå af et par Nature sko. Se de yderst bekvemmelige sko fra det danske brand Nature her.

Investér i skohylder og organiseringsinteriør

Det vil gøre det betydeligt nemmere at skabe mere plads til dine sko, hvis du opbevarer og organiserer dem på en optimal måde. Det kan du sikre ved at investere i skohylder eller lignende interiør, der kan hjælpe dig med at holde styr på og skabe plads til hele din skosamling.