Safari skal opleves på hesteryg

Når danskere tager til det sydlige Afrika på ferie, så gør de fleste det for at tage på safari, hvor det helt store mål er at se The Big Five.

The Big Five er naturligvis elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden, og mange danskere sidder gerne i jeeps eller andre køretøjer med der kikkerter og kameraer for at se et af de spændende dyr.

Men det er ikke den bedste måde at gøre det på. Nej, den bedste måde at opleve en safari på er på hesteryg, hvor du kan komme helt tæt på de vilde dyr.

Kom steder du ikke kan i bil

En af de helt store fordele ved at tage hesten fremfor bilen, når du skal ud på en safari i de afrikanske naturområder, er, at du kommer ud til steder, hvor bilen simpelthen ikke kan komme ud.

De problemer får du ikke på ryggen af en hest, for vores firbenede venner kan mere eller mindre komme alle steder hen.

Derudover er der også mulighed for, at du kan komme endnu tættere på nogle af dyrene. Er man i nærheden af en zebra, så kan de godt blive mere skræmte af en bil fyldt med mennesker kontra en hest eller to med rytter på. Det giver dig en perfekt mulighed for at komme helt tæt på.

Hvis det er din første tur på safari eller generelt den første tur i Afrika, og du er lidt i tvivl om, hvordan tingene generelt fungerer, så kan det være meget rart at have eksperter med på turen.

Heldigvis er der mulighed for det, da flere danske virksomheder specialiserer sig i gode safarier på hesteryg. Det er din garanti for, at du både rider på gode heste, og at der er styr på alt omkring dit ophold, så det hele sker i trygge rammer, samtidig med at oplevelseskontoen bliver fyldt godt op.

For safari skal helst opleves i sadlen på en god og livlig hest.