Annonce-banner

1. januar 2022

Sammensæt din helt egen gavekurv på kreativ vis

Er du på udkig efter en gave til en, du har kær? Hvad end anledningen er, så er en hjemmekreeret gavekurv altid en sikker vinder, hvis du er helt og aldeles tom for idéer til, hvad du skal give vedkommende i gave. I det følgende får du et par gode tips til, hvordan du laver en vellykket gavekurv.

Hvad skal gavekurven laves i?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad din gavekurv skal laves i. Det kan enten være en papæske, en kurv, en pose eller noget helt andet. Mulighederne er rigtig mange. Det vigtigste er, at du vælger en beholder, hvori der er plads til alt det, du påtænker at fylde i gavekurven.

Du kan finde diverse smarte beholdere til gavekurve online, men du kan helt sikkert også skaffe dig en gennem dit lokale supermarked.

Køb indhold til gavekurven

Nu skal du i gang med den spændende del: Nemlig at planlægge selve indholdet i gavekurven. Her bør du især tage højde for, hvem gavekurven skal gives til. Er vedkommende voksen, er vin altid en sikker vinder. Du kan se attraktive vin tilbud her.

Her er andre eksempler på, hvad du kan putte i din egen gavekurv:

  • Chokolade, slik, bolsjer eller andre lækkerier.

  • Hjemmelavede kreationer såsom personligt brev, hæklet nøglering eller noget helt tredje.

  • Blomster.

Sådan får du en pæn finish

Nu er du næsten i mål med din personlige gavekurv! Dog mangler du lige de sidste småting. Blandt andet er træuld eller silkepapir et must-have. Dette placerer du i bunden af kurven, inden du tilføjer indholdet. Det får indholdet til at træde pænt frem.

Derudover får du en superflot finish på din gavekurv ved at slutte af med et lag cellofan omkring kurven og et bånd omkring toppen for at holde sammen på cellofanen.