Skab dine egne sneakers med airbrush

Går du med drømmen om at designe og skabe dine helt egne sneakers? Leder du efter udstyr, som kan hjælpe dig med at opfylde den drøm? Så bør du anskaffe dig en airbrush.

En airbrush er et helt essentielt udstyr, du skal bruge for at kunne designe og male dine egne sneakers. En airbrush fra Iwata Neo kollektionen er perfekt til dig, der ikke har prøvet at male sneakers før. Denne sørger for at male et yderst flot resultat, som du med garanti bliver glad for. Derudover fungerer denne type airbrush også med en kompressor. Du kan bruge en masse forskellige farver af maling på en masse forskellige medier. Denne form for airbrush er desuden helt perfekt til dig, der ønsker at lave detaljeret arbejde samt medium-størrelse mønster. Du kan nemt gøre det til en hobby at designe og male dine egne sneakers og gøre dem unikke. Du kan med stor fordel starte med at male et par gamle sko, som du alligevel havde tænkt dig at smide ud. Så snart du har lært pistolen at kende, kan du begive dig ud i at male nye sko og gør dem til dine helt egne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste airbrush.

Airbrush til de garvede sneakers designere

Hvis ikke det er første gang, at du har leget med en airbrush, så kan du med stor fordel tage et kig på Iwata High-Performance Plus, som er den mest solgte airbrush pistol fra Iwata. En sådan pistol er kendt for at være de professionelles arbejdsheste, og derfor er de perfekte til dig, der ønsker at lave en forretning ud af at designe sneakers. Det er også helt op til dig, hvor mange penge du ønsker at bruge på en airbrush. Disse kommer nemlig i mange prisklasser, og derfor er der masser af muligheder for at du kan komme i gang med denne aktivitet. Du kan opfriske nogle gamle sko, eller du kan overraske dig selv eller vennerne og familien med nogle helt unikke sko og gøre det til en forretning, så snart du er blevet professionel til det.