Slip kreativiteten løs med oliemaling

Er du en kreativ type, eller mangler du et sjovt hobbyprojekt til hverdagen? Måske har du nogle børn, som du gerne vil lave noget hyggeligt sammen med? Så er det altid en sjov og afstressende beskæftigelse at male. Med oliemaling til lærred kan du bruge mange timer på et kreativt projekt, enten alene eller med hele familien.

Her kan du læse om, hvad oliemaling er og hvor du kan købe det:

Fordelene ved at male med oliemaling

Oliemaling består af pigmenter som er blandet med olie. Med oliemaling til lærred kan du male mange motiver i flotte farver, og det er kun kreativiteten der sætter grænser. En fordel ved oliemaling er, at det tørrer langsommere end akrylmaling. Dette gør, at du kan arbejde på maleriet over en længere periode.

Desuden er det nemt at blande oliemaling sammen, og man kan derfor selv skabe nye farver, så du kan få lige de nuancer som du har brug for. Online kan du se udvalget af maling og undersøge hvilke farver du har lyst til at købe.

Smart tilbehør til malingen

Når man skal i gang med at male, og man måske ikke har noget af udstyret i forvejen, kan det være smart at have noget godt tilbehør til malingen. Her er det selvfølgelig vigtigt at have nogle pensler, som er af god kvalitet. Til penslerne kan du også få penselsæbe, som er specielt designet til at gøre penslerne rene, uden at man ødelægger dem.

Ud over pensler er det smart at have en palet, som man kan bruge til at hælde farve op på, og hvor man også kan blande farverne sammen. Paletterne kan du få i både træ og plastik. Du finder for eksempel også malertape, som kan bruges til at lave lige og skarpe linjer på maleriet, eller en modeldukke som man kan male mennesker efter.