Smarte Philips Avent sutter fra Navnesutten

Har du oplevet forsvundne eller forbyttede sutter? Dette har Navnesutten sat en stopper for med deres geniale koncept! Hos Navnesutten indgraveres navne eller anden selvvalgt tekst på sutter, og du behøver derfor aldrig mere at bekymre dig om, hvorvidt dit barn kommer hjem med den rigtige sut igen. Læs mere herunder om dine mange muligheder, når det gælder sutter med navn.

Navnesutten tilbyder de populære Philips Avent sutter

Hos Navnesutten forhandles en lang række af producenter, der alle er kendte for deres høje kvalitet. Philips Avent er for eksempel en populær producent hos Navnesutten, hvilket blandt andet skyldes deres brug af lækre materialer og den generelt høje kvalitet. Sutter fra Philips Avent fremstilles nemlig på deres prisbelønnede produktionsanlæg i Storbritannien. De laves i lækre materialer, der alle er BPA-frie, PVC-frie og phthalatfrie. Desuden designer Philips Avent altid sutter, der tager højde for børns følsomme hud. Sutter fra Philips Avent er nemlig lavet med huller, der sørger for maksimal luftgennemstrømning, sådan at dit barns hud hverken bliver våd eller irriteret. Hos Navnesutten kan du ikke bare få fat på sutter fra Philips Avent, men sutter med et personligt navn på. Besøg www.navnesutten.dk, hvis du vil se hele udvalget af Philips Avent sutter og efterfølgende se, hvordan de ser ud med dit barns navn indgraveret.

Smarte og personlige sutter med navn

Sutter med navn fås fra flere anerkendte mærker endnu. Find for eksempel sutter med navn fra MAM eller BIBS sutter, og vælg præcis den model, der passer dig og dit barn bedst. Netop fordi den bruges så meget af børn i livets første faser, er det vigtigt, at en sut passer godt. Den må ikke irritere og skal være fremstillet af kvalitetsmaterialer. Sutter med navn fra Navnesutten forhandles derfor udelukkende af producenter, der kan stå inde for en vis kvalitet. Det største problem, som sutter med navn sætter en stopper for, er dog forsvundne eller forbyttede sutter børn imellem. Sutter med navn kan nemlig gøre det tydeligt for alle og enhver netop, hvilken sut der passer hvilket barn. Således gøres op med overførslen af bakterier mellem børn, der får forbyttet deres sutter. Sutter med navn er derfor meget mere end bare en praktisk løsning. De gør det nemlig også muligt for dit barn at gå med en helt unik sut, der er speciallavet til netop dem. En sut med navn fra Navnesutten er en god investering af flere årsager og leveres altid inden for bare 1-2 hverdage.

Hvis du er i tvivl om netop, hvilken sut der passer dit barns behov, findes kontaktinformationer på det erfarne kundeserviceteam på www.navnesutten.dk.