Sommer-camp hjælper ordblinde børn

Hos Din Camp har de startet en sommer-camp, som er en hjælp til ordblinde børn. Der sættes fokus på de udfordringer, som ordblinde kan have. Her får dit barn undervisning, der på ingen måde ligner den, de får i skolen. På denne OrdblindeCamp er der fokus på, at en sjov og aktiv undervisningsform skal danne rammerne for dit barns trivsel og faglige udvikling i et trygt læringsmiljø, hvor der er rig mulighed for at få masser af nye venskaber. På vores OrdblindeCamp består undervisningen hovedsageligt af sjove læringsaktiviteter med udgangspunkt i bevægelse, spil og sport. Der er ekstra undervisere med, der har erfaring med ordblinde børn.

 

Et trygt læringsmiljø for ordblinde børn

Ord-slange, Bingo og twister er kun få af mange læringsaktiviteter, som dit barn kan møde på vores OrdblindeCamp. Hvis dit barn har brug for et fagligt boost i dansk eller engelsk og har lyst til at gøre det blandt nye venner og i et fællesskab, så er denne camp lige sagen!

På campen for ordblinde etableres et trygt læringsmiljø, hvor dit barn både vil udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. De dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt og hyggeligt læringsmiljø.

 

Ordblindeundervisning i dansk og engelsk

Både dansk og engelsk kan være meget udfordrende, når man har ordblindhed – men på hver sin måde. Ordblindeundervisningen på OrdblindeCampen tager højde for dit barns udfordringer og har skruet tempoet helt ned. Hvis du vælger OrdblindeCampen på Camp Play2Boost, så vil du kunne vælge mellem dansk og engelsk. På dansklinjen arbejdes konkret med stavning og læsning. Der fokuseres på vokalerne og konsonanternes lyde, bogstavsrækker og lydrette ord. Hele ugen arbejdes med stavelsesdeling og hvordan dette kan bruges i praksis, når der skal læses og staves. Der arbejdes med vokalforveksling, konsonantforveksling og konsonantfordobling, samt konsonantklynger. På engelsklinjen vil mange af læringsmålene gå på sprogproduktion, ordforråd og grammatik. Der vil arbejdes med ordforråd, sprogproduktion og den basal sprogforståelse herunder også den basale grammatiske forståelse. Men alt sammen foregår gennem ordblindevenlig undervisning.