Spar penge med en luft til vand varmepumpe

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på, hvordan vi kan blive mere bæredygtige og miljøvenlige i vores måde at leve på. En af disse måder er at minimere vores forbrug af fossile brændstoffer og erstatte det med løsninger, som anvender vedvarende energi.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på lige præcis dette. Mere præcist vil du blive klogere på, hvorfor du skal vælge at få installeret en luft til vand varmepumpe fra Scanheat. Dertil vil du blive præsenteret for en række af de fordele, der medfølger, hvis du beslutter dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe derhjemme.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er en løsning, der både kan spare dig for en masse penge i fremtiden, men det er også en løsning, som er væsentlig mere miljøvenlig end traditionelle løsninger som for eksempel oliefyret.

En luft til vand varmepumpe fungerer således, at den omdanner udeluften til varme i din bolig – både rumvarme og brugsvand. Den er forbundet med dit centralsystem, så varmen kommer ud gennem radiatorerne og dine eksisterende vandkilder.

Hvad er fordelen ved en luft til vand varmepumpe?

Det bliver kort nævnt i de ovenstående afsnit, men fordelene er ikke til at tage fejl af. Først og fremmet kommer du personligt til at spare penge i fremtiden, fordi en luft til vand varmepumpe leverer 4 – 5 gange så meget energi, som den forbruger. Det er altså en vedvarende løsning på sigt. Dertil tilgodeser en luft til vand varmepumpe det miljømæssige aspekt.

Udover dette så kræver en luft til vand varmepumpe ikke særlig meget plads, hvorfor det ikke kræver den store omvæltning at få den installeret derhjemme. Det er også værd at bemærke, at den er lydsvag, hvorfor du ikke bemærker, at den overhovedet er installeret.