Spred lys i hjemmet med en New Yorker glasvæg eller en brusevæg i glas fra First Floor CPH

Find smarte New Yorker-løsninger hos First Floor CPH. De producerer en række lækre interiørløsninger i sort metal og stål til dig, der holder at et råt, industrielt look. Disse løsninger produceres alle i høj kvalitet, og de designes altid efter dine mål og ønsker, sådan at dit hjem kan opgraderes med unikke løsninger fra denne danske interiørdesigner og -producent.

Opdel hjemmet med en New Yorker glasvæg

En New Yorker glasvæg er for eksempel perfekt, hvis du mangler måder at åbne dit hjem op på, men stadig gerne vil kunne afskærme for enten lyd eller lugt. En New Yorker glasvæg er en væg bestående af en specialtilpasset stålkonstruktion og store glaspartier, der nemt afskærmer og opdeler rum, uden at de nødvendigvis føles mindre. På grund af glasset åbner en New Yorker glasvæg nemlig op for lysgennemgangen, hvilket betyder, at du kan afskærme selv afsides eller små rum i dit hjem, uden at de kommer til at føles mørke og indelukkede. En New Yorker glasvæg er også et oplagt valg, hvis du står med få meget store rum, hvor lyd og lugt kan bevæge sig lidt for frit. I sådanne tilfælde er en New Yorker glasvæg perfekt til at opdele for eksempel køkken og dagligstue, og den kan samtidigt sagtens kombineres med en New Yorker glasdør, hvis du vil dække helt af.

Stilrene brusevægge i glas til bad og brusekabine

Glasvægge på badeværelset er en anden mulighed, der også altid kan lade sig gøre. En brusevæg i glas er perfekt til brusekabiner og går altid godt sammen med en New Yorker væg, hvis du ønsker sammenhæng mellem rum. En brusevæg i glas fra First Floor CPH laves som udgangspunkt i rustfrit vinkelstål, sådan at det kan tåle de fugtige miljøer. Du har dog også altid mulighed for at vælge en brusevæg i glas med messing hele vejen rundt. En brusevæg i glas med messing er blevet særdeles populær i den senere tid, hvilket højst sandsynligt skyldes, at det bare ser utroligt stilfuldt ud. Hvis du vælger en brusevæg i glas med messing fra First Floor CPH, kan du desuden altid vide dig sikker på, at der bruges naturmessing og ikke bare aluminium, som er lakeret med messingfarve. Denne løsning anbefales desuden altid i sammenhæng med andre messingprodukter i badet, hvis du ønsker at skabe et fuldendt look. Tilkøb yderligere en nano-behandling af din brusevæg i glas, hvis du ønsker nem vedligeholdelse af glasset. En brusevæg i glas med nano-behandling betyder, at din glasvæg ikke lige så nemt kalker til, og det er derfor en eftertragtet tilføjelse blandt mange kunder.

Find de mange muligheder, billeder af allerede udførte projekter og kontaktinformationer på behjælpelige medarbejdere på www.firstfloorcph.dk.