Supervin.dk – Køb hvidvin online

Hos Supervin.dk tilbyder vi Danmarks mest udsøgte udvalg af hvidvin af høj kvalitet til skarpe priser. Så glæd dig til at smage nogle af verdens bedste druer. Vi har siden 1964 beskæftiget os med salg og import af vin. Vi ved derfor, hvad vi snakker om, når det kommer til god kvalitets-hvidvin. Vi har i mange år leveret hvidvine til forskellige detailforretninger samt firmaer, men for at kunne tilbyde vores ekspertise til et bredere publikum, tilbyder vi nu også vores fantastiske sortiment af hvidvine her på portalen. Ved at indkøbe større og mindre restpartier fra de store og anerkendte vingårde verden over, kan vi tilbyde hvidvin i god kvalitet til helt fantastiske priser.

Sådan vælger du en god hvidvin

Der er intet bedre end et køligt glas hvidvin en sommeraften i haven eller på terrassen. En flaske hvidvin kan åbnes til mange forskellige anledninger og ofte vil man søge en hvidvin til en bestemt forret eller dessert. Hos Supervin.dk forstår vi, at det kan være umådelig svært at vælge hvilken hvidvin, der vil passe dig bedst. Derfor har vi nu gjort det lettere for dig at finde den helt rette hvidvin. Med vores smarte søgefunktion kan du her på portalen vælge ud fra anmeldelser, drue, madtype og ikke mindst pris. På den måde sikrer du dig nemlig en vellykket aften med god vin, der passer perfekt til anledningen.

Hvis man ikke er vinkender, så kan det være som at finde en nål i en høstak at udvælge den rigtige hvidvin. Et godt begynderråd vil være, at du ikke skal tænke så meget på, at det skal være en bestemt drue, alkoholprocent eller prisniveau. Find hellere ud af hvilke smagsnuancer, du godt kan lide og hvad vinen skal serveres sammen med på bordet. Skal den nydes alene, til aftensmaden eller en sød dessert? Dette er vigtige parametre for dit valg af hvidvin.

Er du derimod en vinkender, som går efter helt bestemte druer, så er nogle af de mest populære hvidvinsdruer selvfølgelig også mulige at finde blandt vores brede udvalg af hvidvine. Herunder finder du Chardonnay, som nok er den mest elskede og udbredte hvidvinsdrue, som produceres over hele verdenen. Det samme gælder for en Suvignon Blanc, som også har en udbredt produktion i hele verdenen, hvoraf de bedste resultater opnås i Loire.

God service og hurtig levering.

Når du køber hvidvin ind på Supervin.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Brug for eksempel chatten til at stille os spørgsmål, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis varen er udsolgt vil der oftest gå 3-4 dage. Husk også at vi leverer din vin gratis til dig, hvis du bestiller for over 1000kr på vores webshop.