Trænger din have til et hyggeligt touch? Dette kan du gøre

Synes du, at din have trænger til et hyggeligt touch, men ved du ikke, hvordan du skal gribe opgaven an? Så er du landet det helt rigtige sted. For i denne guide får du nemlig et par gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du vil gøre din have endnu mere hyggelig, så du kan få det bedste ud af den.

Lav en hyggekrog med havemøbler

Kan du godt lide at nyde aftenkaffen i din have, eller bruger du timevis på at læse bøger i sommersolen? Så er en hyggekrog lige netop det, du mangler i din have, hvis den skal blive dét mere hyggelig. Din hyggekrog kan placeres hvor som helst i haven.

Har du ikke allerede et havemøbel, du kan bruge, kan du udforske det store sortiment af havemøbler og finde et møbel, der passer til din hyggekrog. Det kan være en bænk lige såvel, som det kan være en stol – det er helt op til dig. Sæt prikken over i’et med en komfortabel hynde, et bord og eventuelt en lampe dertil.

Hæng blomster op i krukker

Er du kreativt anlagt, kan du lave dine helt egne blomsterophæng. Det kræver blot en form for beholder. Det kan eksempelvis være en dåse, krukke eller trækurv. Derudover skal du bruge snor samt blomster efter eget ønske.

Måden du skal binde snoren fast til beholderen på, afhænger af dit valg af beholder. Vælger du en krukke, findes der nyttige guides online, som viser dig, hvordan du binder et net, der holder krukken. Genbruger du derimod en dåse til blomsterophænget, kan du let lave huller i dåsen til at binde snor fast i.

Blomsterne kan hænges op mange forskellige steder såsom i et træ eller i en terrasseoverdækning. Sådanne blomsterophæng vil pynte rigtig flot og gøre din have meget mere hyggelig.