Annonce-banner

20. marts 2023

Tryk af hæfter – en anderledes hobby!

Hvis du lige står og mangler en hobby, du kan gå til som noget nyt, så er du kommet til det rigtige sted. En noget alternativ og måske lidt mere omstændig hobby er tryk af hæfter. Her kan du selv få muligheden for at designe præcis hvordan hæfterne skal se ud, og derefter er der mulighed for at få dem trykt, så både dig selv og venner samt familie kan få eksemplarer om nødvendigt.

Designvalgene er dine

Når det kommer til tryk af hæfter, skal de naturligvis designes først, og her ligger alle valgene fuldstændig hos dig. Måske kan der komme begrænsninger undervejs, mest indfundet på grund af egne valg, men ellers står det dig frit for at vælge imellem de mange designvalg ved tryk af hæfter se her:

  • Papirets størrelse, både i form af de klassiske A4, A5 og M65, men også specialdesignede størrelser, såfremt det er noget du ønsker.

  • Hæfte med eller uden omslag, hvor omslaget er et ark papir af en tykkere kvalitet, der kan fungere som for- og bagside. Den billigere løsning er derfor uden omslag!

  • Offset eller digitalt tryk, der handler om trykmetoden og varierer som den bedste, alt efter dit behov.

  • Papirtypen, hvor betegnelser som gramvægt, bestrøget/ubestrøget, bulk, og recycled indgår!

  • Forædling og finish, der udgør den efterbehandling, der kan foretages på hæfterne.

  • Square fold, hvor hæftets ryg presses sammen og bliver firkantet.

Mulighed for miljøvenlig trykning

Når du påbegynder denne hobby, kan det godt hurtigt virke lidt intimiderende, også på miljøfronten, hvis det er noget man går op i. Heldigvis er det muligt ved tryk af hæfter, at få processen til at foregå så miljørigtigt som muligt, så du kan være med til at passe på den fantastiske natur. Dette gøres blandt andet ved miljømærker- og venlige alternativer når det er muligt!