Annonce-banner

1. juli 2022

Udforsk de spændende musiksteder i Herning

Herning har mange spændende musiksteder at tilbyde, så hvis du er på udkig efter et sted at opleve noget lokal musik, så er Herning det helt rigtige sted. Fra rockklubber til koncerthuse, så finder du det hele i Herning.

Fermaten

Fermaten er en af de ældste rockklubber i Danmark, og den har været vært for mange af de største navne i dansk rockmusik. Fermaten er et af de mest kendte musiksteder i Herning, og det er et af de steder, du ikke må gå glip af, når du er i Herning.

Herning Rocker

Herning Rocker er en klub, der blev startet i 2014, og siden da har klubben været vært for mange spændende koncerter. Det er ikke kun rockmusik, som spilles i Herning Rocker, men det er klart, at rockmusik er hovedgenren i klubben.

Scene 7

I Herning finder du et af de mindste koncerthuse, du finder i Danmark. Scene 7 har plads til en lille håndfuld mennesker, som får en tæt og personlig oplevelse med et musikalsk navn.

Jyske Bank Boxen Herning

Jyske Bank Boxen er den største koncertarena i Danmark, og den har plads til 17.000 tilskuere. Det er et af de steder, som de helt store navne besøger, når de kommer til Danmark, og der er derfor garanti for en god oplevelse, hvis du køber en billet til en koncert her.

MCH Herning Kongrescenter

Selvom man ofte vil forbinde MCH Herning Kongrescenter med messer og konferencer, så er koncertsalen i kongrescenteret et af de bedste steder at opleve en koncert i Herning. Hvis du gerne vil vide mere om, hvor man i Herning kan høre musik, eller hvad ellers byen har at byde på, så kan vi varmt anbefale dig at denne side, at læse mere på. I Herning finder du mange forskellige muligheder for at opleve musik, og du finder derfor helt sikkert et sted, som du kan lide.