Vær kreativ i Mariagerfjord kommune

Elsker du at være kreativ og have noget mellem hænderne? Så tag til Mariagerfjord kommune, hvor du har mange muligheder for at udfolde dine kreative evner og mestre nye færdigheder. Her har du muligheden for at tilmelde dig forskellige aktiviteter uanset dit niveau!

Kurser til den kreative sjæl

I Mariagerfjord kommune kan du melde dig på forskellige slags kreative kurser, hvor du både bliver en del af et fællesskab samt får hjælp til at blive bedre og viden om forskellige metoder. Du har gennem LOF mulighed for at tilmelde dig en række forskellige kreative kurser i Mariagerfjord kommune. Der findes for eksempel et hold hver tirsdag og torsdag, hvor du lærer at lave keramik i hyggelige omgivelser. Her lærer du forskellige metoder og teknikker såsom modellering, drejning, formning og glaseringsteknikker. Er man mere til maling, så findes der også kurser for dig! På holdet Acryl- og Olie maler man på lærreder, hvor kurset tager udgangspunkt i, at praksis og teori går op i en højere enhed. Både begyndere og øvede kan tilmelde sig holdet, så se bare at kom afsted og udfold dine kunstneriske evner med malerpenslen. Er man kun til at male med akrylmaling, så kan man tilmeldes et hold, hvor individuel sparring er i højsædet og forskellige teknikker læres. Her er der også plads til dig, uanset om du er øvet eller begynder.

Et anderledes og sjovt kursus

Trænger du til at springe ud i noget nyt og få en udfordringen, så findes der også muligheder for dig i Mariagerfjord kommune. Gennem LOF kan du tilmelde dig et hold, hvor man lærer at polstre møbler. Så står du og har en stol eller en sofa, som kræver en opfriskning, så tag møblet under armen og tilmeld dig holdet. Her får du hjælp og teknikker, som hjælper dig på vej, når du skal møbelpolstrer dine nye eller gamle møbler.