Annonce-banner

4. august 2021

Værd at vide, når du skal industrilakere

Industrilakering dækker over en malingsproces, hvormed man kan beskytte utroligt mange elementer.

Vi vil her se på, hvad du kan lakere og hvad der er vigtigt at huske på. Indlægget er delvist lavet i samarbejde med https://rh-sandblæsning.dk/industrilakering/.

Døre, skuffer, køkkenlåger og møbler

For mange giver det mening at lakere elementer som døre, skuffer, køkkenlåger, møbler. Det skyldes, at det er en nem måde at forskønne hjemmet på, uden at man behøver at købe nyt.

Faktisk kan man give nyt liv til denne type elementer og samtidig forstærke dem med lakeringen. Er dit køkken gammelt, men stadig funktionelt og i en god stand, kan du derfor vælge at lakere med nogle helt bestemte farver, som passer dig. Dette er tit set, når kunder f.eks. ønsker en særlig nuance, som er uden for det traditionelle sortiment – som det bl.a. ofte kan være tilfældet med mange pastelfarver.

Muligheden for at bestemme helt selv giver nye indretningsmuligheder og nyt liv til hjemmet.

Motorcykel, scooter og knallert

For rigtig mange fartglade personer gælder det, at de ønsker at gøre deres køretøjer mere personlige eller opfriske den eksisterende farve. Også her er det en mulighed at få en særlig lakering, som er baseret på originalfarven eller et bestemt ønske.

Derfor er lakeringen velegnet til både ældre som nye modeller, hvor udtrykket skal ændres.

Industriel lakering

Der kan naturligvis også opstå tilfælde i erhvervsregi, hvor stål, metal eller jern skal forarbejdes og behandles, så det fremstår flot og får en bedre holdbarhed på sigt. Her kan store elementer behandles og gøres stærkere – naturligvis også i firmaets farve for en klar visuel identitet.

Husk at!

Når du vælger din lakering, så huske at vælge en god samarbejdspartner, som kan rådgive dig. Det er vigtigt i forhold til at få den helt rette effekt og beskyttelse. Husk på, du gerne vil have at dine elementer står flot og solidt i mange år frem. Til derfor med en ekspert som f.eks. RH Sandblæsning, der kan vejlede efter dine ønsker og ikke mindst behov.